top of page

OM OSS

Mette, Sri Lanka, Ceylon Travel

For snart 3 år siden byttet Mithudama Travel navn til Ceylon Travel. 

Ceylon er navnet øya hadde frem til 1972, før det ble endret til Sri Lanka som øya heter i dag.  Navnet "Ceylon" blir fremdeles brukt i ulike sammenhenger i Sri Lanka. Ceylon Travel fortsetter sitt gode samarbeid med Mithudama Lanka Holiday på Sri Lanka. 

 

Selv om vi byttet navn til Ceylon Travel, er historien vår fortsatt den samme.  I 2009 hadde familien et lengre opphold på Sri Lanka. I denne perioden reiste vi mye rundt på øya og sanket gode opplevelser og minner for livet. Vi forelsket oss helt i øya og ønsket å dele det vi hadde sett og opplevd med besøkende venner og familie fra Norge. Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger om hvor fantastiske turene på øya var. Responsen var enorm og det manglet ikke på superlativer.  

Etter vårt opphold på Sri Lanka i 2009, vender vi stadig tilbake til dette vakre landet. Ønsket om å dele  alt landet har å by på med andre, vokste seg større for hver tur og utviklet seg til idéen om å starte et reiseselskap. Høsten 2012 ble Mithudama Travel etablert og vårt samarbeid med Mithudama Lanka Holiday startet. Jaliya, som driver Mithudama Lanka Holiday, var vår sjåfør og "alt mulig mann". Han er et unikum når det gjelder å finne frem til stadig nye reisemål og opplevelser. I denne perioden utviklet det seg et vennskap. Derav navnet Mithudama, som betyr vennskap på singalesisk.  

 

Vi er et lite reiseselskap som har funnet vår nisje i bransjen, med reiser til Sri Lanka og Maldivene. Vår kunnskap og erfaring er viktig for å kunne gi deg en unik og eksotisk opplevelse.  

 

Ceylon Travel har som mål å gi deg en uforglemmelig reise til Sri Lanka og Maldivene. 

 

Mette

Ceylon Travel AS

info@ceylontravel.com

bottom of page