AYURVEDA & VELVÆRE

VELVÆRE PÅ SRI LANKA

Fra den eksotiske kysten til det eventyrlige høylandet, er Sri Lanka et ekte paradis med et mangfold av opplevelser. Sri Lanka byr på mange fantastiske muligheter, hvor velværet er i fokus. ​Kombiner din ferie med avslappende spa, lokal ayurveda behandling og yoga i flotte, harmoniske omgivelser, eller gå inn for en hel ferie med fokus på velvære. Mulighetene er mange!

AYURVEDA

Ayurveda er kjent som "vitenskapen om livet", og er en form for holistisk helbredelse. Ayurveda stammer fra India og ble introdusert til Sri Lanka rundt det 16. århundre, og er fortsatt en stor del av landets kultur. 

Ayurveda handler om at alt i universet, både levende og ikke-levende, har en relasjon og sammenheng. Metoden forsøker derfor å opprettholde en balanse mellom kropp, sinn og sjel, som vil føre til lykke og tilfredshet, og hjelper med å forebygge sykdom. 

I Ayurvediske behandlinger blir krydder og urter mye brukt for å forbedre helsen, gjennom blant annet beroligende massasjer eller bad. 

Hva er ayurveda?

YOGA

Yoga i vakre omgivelser

Sri Lanka har lenge vært et yoga paradis for mange.

 

Yoga er basert på at både kroppen og pusten  henger nært sammen med  sinnet. Ved å kontrollere pusten og holde kroppen i balanserte stillinger, hjelper dette med å åpne opp energisentre i kroppen som bidrar til å forbedre fysisk og psykisk helse, og bedre velvære.

Det finnes mange Yoga retreats og på Sri Lanka, med instruktører fra verden rundt som tilrettelegger for alle nivåer og ønsker. 

SPA

Avslappende spa behandlinger

Hva er vel en bedre måte å slappe av på, enn en rolig dag på spa?

På Sri Lanka er det mange muligheter for spa behandlinger, enten om det er lokale spa eller hotellets egne spa avdelinger. 

Unn deg selv en avslappende dag, med massasje etter eget ønske og behov. Ro ned etter en ellers hektisk hverdag, og nyt ferien i en fredelig atmosfære.