top of page

GRUPPEREISER

Foto: TravelStock

Bli med på en av Ceylon Travel sine gruppereiser til Sri Lanka!

 

Sri Lanka er fullspekket av kultur, historie, mangfoldig dyreliv, vakre strender og byer. Bli med på en uforglemmelig og opplevelsesrik reise, med andre eventyrlystne globetrotter og  skap minner for livet. På alle rundreisene har vi med en norsk reiseleder. Se hvilke reiser og datoer som passer for deg, og meld din interesse i dag! 

Safari - Udawalawa.

16 DAGER

Datoer:

  • 20.11.2020 - 05.12.2020

Inneholder: 

En reise fullspekket av opplevelser! Erfar Sri Lanka sin kultur og historie, bli med på safari og se eksotiske dyr,  opplev det grønne, tropiske landskap med te-plantasjer i høylandet, lokalt matlagingskurs og Sri Lanka sine fantastiske strender! 

Nilaveli1.jpg

16 DAGER

Datoer:

  • 30.04.2020 - 15.05.2020

  • 23.09.2020 - 08.10.2020

Inneholder:

Opplev Sri Lanka sin fantastiske kultur og historie med besøk til buddhistiske templer og hellige steder, øyas grønne, frodige landskap med te-plantasjer i høylandet, nyt avslappende dager ved Sri Lanka sine vakre strender!

Jarl Ovesen

Vår norske reiseleder

Jarl Ovesen

Jarl Ovesen (54) besøkte Sri Lanka første gang i 1985, og sier selv han ble umiddelbart forelsket i dette grønne, solfylte og frodige landet med sine vennlige og smilende innbyggere. Siden den gang har han vært hyppig gjest på denne historisk vakre øya omkranset av det Indiske hav.

 

Ovesen har en Can. Mag i offentlig politikk og administrasjon fra universitetet i Tromsø. Utviklingsstudier og studier om norsk bistand førte han tilbake til Sri Lanka i 1987 der han gjorde sitt feltarbeid som student ved Agder Distriktshøyskole.

 

Jarl Ovesen er født og oppvokst i Kristiansund men har bodd nesten hele sitt voksne liv i Oslo der han har jobbet blant annet som politisk rådgiver på Stortinget og senere som informasjonssjef og assisterende generalsekretær i en stor norsk pasient- og brukerorganisasjon. For 7 år siden bestemte han seg for å flytte til Colombo der han fram til mars i år drev et lite hotell i hjertet av hovedstaden.

Med sine gode kunnskaper om Sri Lanka, gleder han seg til å vise dere rundt på denne vakre øya!

bottom of page